Vijesti / Osijek

Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Kaznene prijave dvojici Osječana zbog dilanja marihuane

Kaznene prijave dvojici Osječana zbog dilanja marihuane
PU osječko-baranjska

Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli preciznu digitalnu vagu, drobilicu i „bong“

U srijedu, 14 listopada, oko 20,20 sati, u Osijeku, policijski službenici zapazili su 30-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je kod sebe posjedovao PVC vrećice s marihuanom težine 16,61 grama. Pronađena marihuana je oduzeta, a temeljem naloga suda u Osijeku, kod 30-godšnjeg hrvatskog državljana obavljena je pretraga doma i drugih prostorija. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli preciznu digitalnu vagu, drobilicu i „bong“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 30-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer, 15. listopada, temeljem naloga suda u Osijeku, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod dvojice 20-godišnjih hrvatskih državljana. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli ukupno 172,8 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu, drobilicu i novčani iznos oko 6000 kuna.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osnovano se sumnja da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku, a drugom 20-godišnjaku slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Osijeku.

Izvor: PU osječko-baranjska


Izdvojeno

Reci što misliš!