Vijesti / Osijek

Uhvaćeni kradljivci bicikala u Osijeku

Uhvaćeni kradljivci bicikala u Osijeku
Ilustracija (Goran Ferbezar/PIXSELL)

Vlasnici bicikala su oštećeni za nekoliko tisuća kuna

Provedenim kriminalističkim istraživanje sumnja se da je 38-godišnji hrvatski državljanin iz Erduta počinio četiri kaznena djela krađa i jedno kazneno djelo teška krađa, izvjestila nas je PU osječko-baranjska

Od mjeseca svibnja do mjeseca kolovoza ove godine, 38-godišnjak je u Osijeku ispred stambenih zgrada ukrao četiri bicikla vlasništvo 21-godišnjeg, 22-godišnjeg 41-godišnjeg i 44–godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka. Vlasnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U noći s 12. na 13. rujna, u Osijeku, 38-godišnjak je provalio u zdravstvenu ustanovu i ukrao različite vrste lijekova. Pravna osoba iz Osijeka oštećena je za više tisuća kuna.  

Provedenim kriminalističkim istraživanje sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin iz Palače počinio tri kaznena djela krađa.

Od mjeseca travnja do mjeseca lipnja ove godine, 41-godišnjak je u Osijeku iz podrumskih prostorija stambenih zgrade i ispred škole ukrao tri bicikla vlasništvo 20-godišnjeg, 34-godišnjeg i 46–godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka. Vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!