Vijesti / Osijek

20-godišnjakina završila u bolnici

Alkoholizirani 18-godišnjak skrivio tešku prometnu nezgodu u Osijeku

Alkoholizirani 18-godišnjak skrivio tešku prometnu nezgodu u Osijeku
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Protiv 18-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Izazivanje prometne nesreće"

Policija je izvijestila kako je danas, 29. kolovoza, oko 4 sata ujutro, 18-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, upravljao je osobnim automobilom Vinogradskom ulicom u Osijeku.

"Dolaskom do zavoja u desno u smjeru kretanja, vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio na mekani dio ruba kolnika u smjeru kretanja. Tom prilikom je vozilom udario u parkirani osobni automobil i istoga odbacio na ogradu obližnje kuće. U nastavku nekontroliranog kretanja vozilom, 18-godišnjak je udario u drugi osobni automobil koji je je bio parkiran ispred druge kuće, gdje su oba vozila od siline udarca odbačena i udarila u pročelje kuće te se tu i zaustavila", kažu u policiji.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobila je 20-godišnja putnica osobnog automobila 18-godišnjaka, a koja je prevezena i zadržana na liječenju u KBC Osijek.

Vozaču 18-godišnjaku utvrđena je koncentracija alkohola u krvi od 0,65 grama po kilogramu.

Protiv 18-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je  počinio kazneno djelo "Izazivanje prometne nesreće".  


Izdvojeno

Reci što misliš!