Vijesti / Osijek

policijsko izvješće

Osječanin vozio bicikl s 2.77 promila alkohola u krvi

Osječanin vozio bicikl s 2.77 promila alkohola u krvi
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vozaču bicikla, 38-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 2,77 grama po kilogramu

Jučer, 13. srpnja na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 4 vozača (2 osobnog automobila i 2 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21,15 sati u Osijeku, u Ulici Andrije Kačića Miošića, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist. Vozaču bicikla, 38-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 2,77 grama po kilogramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 22,45 sati u Petrijevcima, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 46-godišnji hrvatski državljanin iz Petrijevaca. Upravljao je uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 2,56 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci ili kazna zatvora do 60 dana i 6 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!