Vijesti / Osijek

potez za naklon

Sjajan potez! Osječanka okupila prijatelje i uredila dječju onkologiju

Sjajan potez! Osječanka okupila prijatelje i uredila dječju onkologiju

Osječanka Tea Fiala, nije mogla ostati imuna na televizijski prilog o derutno dnevnom boravku osječke dječje onkologije

"Suprug mi je jednog jutra poslao poruku koga znam na Klinici za pedijatriju u KBC nakon što je vidio prilog o Odjelu za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju", kaže Tea Fiala koja je i sama bolovala od zločudne bolesti i o tome pisala na svom blogu i tako pomogla brojnima koji se nose s malignim oboljenjima.

Odmah su krenuli u akciju i došli do kontakta i već sljedećeg dana krenuli vidjeti stanje koje je bilo uistinu loše i trebalo je puno toga renovirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Krenula je ona dobro poznata: Kad se male ruke slože. Skupili smo svoje prijatelje, poznanike, napravili 3D model i krenili u nabavku", kaže Tea kojoj su pomogli brojni.

Kupili su tako sav namještaj, dio je izradio i njezin suprug, oličili su prostor i učinili ga puno ljepšim za sve one mališane koji nažalost boraviti u tom prostoru. Na koncu su kupili i igrače za djecu.

"Prostor još nije završen, ali ja sam toliko sretna da to danas moram objaviti svima. Ne zato da nekoga reklamiram, nego da pokažem ljudima da ne moraš imati milijune da bi nekoga razveselio. Treba ti samo malo volje i trebaš imati prave ljude oko sebe.

Volim vas... jedan od razloga je - jer ste na moje trebam - svi odreda rekli: samo reci šta!", kaže Tea, a fotografije govore još više od toga.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!