Vijesti / Osijek

osijek

U Pothodniku otvorena Gradska blagajna u kojoj možete plaćati gradske račune bez naknade

U Pothodniku otvorena Gradska blagajna u kojoj možete plaćati gradske račune bez naknade
osijek.hr

Bez dodatne naknade, građani na Gradskoj blagajni u Pothodniku, mogu plaćati račune za Unikom, Vodovod, Ukop te komunalnu naknadu

Od 8 sati jutros svoja je vrata građanima otvorila Gradska blagajna kojom je Grad Osijek, na jednom mjestu, bez naknade omogućio plaćanje račune za usluge gradskih tvrtki. Svoje račune, uz građane, platio je i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić koji je ujedno izrazio zadovoljstvo uspješnom realizacijom inicijative.

"Zahvaljujem gradonačelniku Ivanu Vrkiću koji je prihvatio inicijativu na Gradskom vijeću te odmah dao nalog da se osiguraju sredstava za uređenje prostora kako bi se što prije krenulo s primjenom. Podsjetit ću kako su, nakon što je istekao ugovoreni rok u kojem su se uplatnice gradskih tvrtki mogle plaćati na nekoliko mjesta bez naknade, zbog korone promijenjeni prioriteti s ciljem potpore gospodarstvu, poduzetništvu i malom obrtništvu kao i sprječavanju otpuštanja radnika. Tako je prostor bivše Hrvatske pošte u Pothodniku preuređen za potrebe Gradske blagajne. Sretan sam što možemo izaći ususret našim građanima.", kazao je prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić dodajući da će to posebno dobro doći umirovljenicima kao i građanima s malim primanjima.

Zadovoljstvo novim naplatnim mjestom potvrdili su i umirovljenici koji su bez dodatnih troškova, odmah po otvorenju Gradske blagajne podmirili svoje račune.

"Danas mnogi naplaćuju naknade za plaćanje računa i zbog toga sam do sada plaćanja obavljala na nekoliko mjesta, gdje sam to mogla bez provizije. Ovo je zato odličan potez i sigurno je dobrodošla novost kao i svaka ušteđena kuna" – kazala je jedna od umirovljenica koja je na novootvorenoj Gradskoj blagajni platila svoje račune.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bez dodatne naknade, građani na Gradskoj blagajni u Pothodniku, mogu plaćati račune za Unikom, Vodovod, Ukop te komunalnu naknadu.

Radno vrijeme Gradske blagajne u Pothodniku je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a plaćanje računa moguće je isključivo gotovinom.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!