Vijesti / Osijek

priopćenje tvrtke

Elektromodul ipak neće naplaćivati parking u Osijeku

Elektromodul ipak neće naplaćivati parking u Osijeku
PIXSELL

"Posebno naglašavamo da ćemo zadržati u radnom odnosu svih 53 zaposlenika koji rade na tim poslovima, bez obzira na činjenicu što mjesec dana nećemo ostvarivati nikakve prihode" poručuju iz Elektromodula

Nakon jučerašnje vijesti iz Grada kako Elektromodul od srijede nastavlja naplaćivati parking u Osijeku, unatoč odluci Stožera civilne zaštite Grada Osijeka, danas su se priopćenjem iz te tvrke obratili javnosti. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Elektromodul d.o.o. , kao koncesionar naplate parkinga u Gradu Osijeku, ovime izvješćuje javnost da je Uprava tvrtke, uvažavajući Odluku Stožera civilne zaštite Grada Osijeka, donijela odluku o obustavi naplate parkinga na rok od 30 dana od donošenja navedene Odluke.

Na taj način pridružujemo se svima onima koji u ovim vrlo složenim okolnostima za sve naše građane pokazuju solidarnost i daju svoj doprinos.

Posebno naglašavamo da ćemo zadržati u radnom odnosu svih 53 zaposlenika koji rade na tim poslovima, bez obzira na činjenicu što mjesec dana nećemo ostvarivati nikakve prihode." stoji u propćenju.

Elektromodul d.o.o. će i nadalje poštivati sve odluke Stožera civilne zaštite Grada Osijeka i sukladno njima prilagoditi svoje poslovanje."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ubrzo se oglasio i Grad Osijek: "Grad Osijek pozdravlja današnju odluku Elektromodula, koncesionara naplate parkiranja u Osijeku kojom nas obavještava da uvažava Odluku Stožera civilne zaštite grada Osijeka o preporuci obustave naplate parkiranja u razdoblju 30 dana od dana donošenja te odluke.

Posebno nas raduje što i Elektromodul ovim činom iskazuje razumijevanje i solidarnost sa svima koji rade u korist olakšavanja trenutne situacije, a posebice što iskazuju snagu i odlučnost da u radnom odnosu zadrže sve zaposlenike koji rade na poslovima naplate parkiranja, njih pedeset i troje.

Grad Osijek će, sukladno Odluci o preporuci obustave naplate parkiranja, osloboditi Elektromodul od uplate za koncesijsku naknadu u razmjeru s trajanjem navedenog razdoblja."


Izdvojeno

Reci što misliš!