Vijesti / Osijek

45-godišnjak iz osijeka

Vozio pijan i pod zabranom pa sletio u kanal

Vozio pijan i pod zabranom  pa sletio u kanal

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je vozač upravljao pod utjecajem alkohola za vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, koja se dogodila na području Osijeka.

Jučer 26. ožujka u 15,35 sati u Osijeku, u Belomanastirskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do prometne nesreće došlo je na način tako što se 45-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, kretao osobnim automobilom te u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio s kolnika. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je vozač upravljao pod utjecajem alkohola za vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,91 grama po kilogramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 41300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!