Vijesti / Osijek

DIREKTOR MESNICA RAVLIĆ

Oglasio se oboljeli Osječanin: ''Svi koji me poznaju znaju pravu istinu''

Oglasio se oboljeli Osječanin: ''Svi koji me poznaju znaju pravu istinu''
Instagram

"Želim vjerovati da su ružne neistine o meni, mojoj obitelji i mom navodnom (ne)odgovornom ponašanju normalne ljudske reakcije na strah od nepoznatog s kojim se suočavamo."

Iako bi identitet svih oboljelih trebao ostati samo u krugu njihovih kontakata, Osijekom se proširio niz optužbi usmjerenih prema Mariju Ravliću, jednome od oboljelih. No, on se danas oglasio na svom Instagram profilu kako bi iznio pravu istinu. Prenosimo opis koji je napisao u cijelosti:

"Dragi prijatelji, želim vjerovati da su ružne neistine o meni, mojoj obitelji i mom navodnom (ne)odgovornom ponašanju (da sam zaražen organizirao partije za 50 ljudi, išao na skijanje u Italiju itd.), koje zadnjih nekoliko dana poput požara kruže gradom, normalne ljudske reakcije na strah od nepoznatog s kojim se suočavamo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato poručujem svima koji u tome sudjeluju da im ništa ne zamjeram i da im sve opraštam. Nažalost ovih dana imam druge brige i druge bitke koje vodim. Zato mi ono što se događa u javnosti trenutno nije prioritet. Svaka kriza, pa tako i ova, izvlači ono najbolje, ali nažalost i ono najgore u ljudima. Toga sam duboko svjestan i to je breme koje u ovom trenutku moram nositi.

Svi koji me poznaju znaju pravu istinu. Odmah po pojavi prvih simptoma bolesti postupio sam odgovorno i odmah sam se otišao testirati. Učinio sam to zbog brige za zdravlje svoje obitelji, prijatelja, radnih kolega i svih ljudi oko sebe. A rezultate testiranja odmah sam javio svima, jednako kao što bi to, vjerujem, na mojemu mjestu učinio i svatko drugi. Zahvaljujem svima Vama koji se u ovim trenucima iskreno brinete za mene i trudite se pružati mi potporu. To mi uistinu puno znači i od srca vam zahvaljujem!" - poručio je na svom Instagram profilu Mario Ravlić.


Izdvojeno

Reci što misliš!