Vijesti / Osijek

za tijelom zagrepčanina još se traga

Iz Osijeka otputovao u Zagreb, ubio prijatelja, tijelo bacio u Savu pa se vratio kući

Iz Osijeka otputovao u Zagreb, ubio prijatelja, tijelo bacio u Savu pa se vratio kući
Marko Prpic/PIXSELL

"On je mene napao, ja sam se samo branio", ispričao je kriminalistima 19-godišnjak iz Osijeka

Nestanak Zagrepčanina (21) prijavila je njegova majka nakon što ga je zadnji put vidjela 7. ožujka. Majci je tada rekao da se ide naći s prijateljima, no druženje je za mladića završilo kobno, piše Jutarnji list.

Nakon provedenog istraživanja policija je utvrdila da je 19-godišnjak, kobnog dana u popodnevnim satima došao u Zagreb iz Osijeka te da je otišao do savskog nasipa u blizini naselja Prečko od kuda je mobitelom nazvao nesretnog mladića kako bi se našli i “raščistili stvari”.

Svađa i ubojstvo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladići su se žestoko posvađali zbog jednog Dubrovčanina s kojim su se družili nakon čega je 19-godišnjak ubio prijatelja te bacio tijelo mladog Zagrepčanina u rijeku. Ubojica je nakon zločina otišao natrag za Osijek.

Zadnji poziv koji je žrtva primila bio je onaj od 19-godišnjaka, a prilikom ispitivanja isti nije mogao sakriti da je počinio zločin. Kazao je da se samo branio. 19-godišnjak je dobio kaznenu prijavu za ubojstvo, a policija još traga za tijelom nesretnog 21-godišnjaka.

Odvjetnica osumnjičenog Nataša Vujčić kazala je kako je njen klijent aktivno iznosio obranu te kako je to sve što će sada reći, javlja 24 sata. 

Sudac istrage ga je pritvorio na mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke. Policija je objavila kako se sumnja je 19-godišnjak na neutvrđen način ubio 21-godišnjaka nakon što su jedno vrijeme razgovarali te se spustili do same obale Save te je njegovo tijelo bacio u rijeku. Sumnja se da ga je mladić zgrabio za vrat i zadavio.

24 sata neslužbeno doznaju da su se posvađali zbog ljubomore, ali sve okolnosti u ovom trenutku nisu poznate.

Izdvojeno


Reci što misliš!