Vijesti / Osijek

Studentski servis OSIJEK

Obavijest osječkim studentima o radu menzi i domova u vrijeme koronavirus krize

Obavijest osječkim studentima o radu menzi i domova u vrijeme koronavirus krize
SiB.hr

Svakodnevna priprema jela organizirana je u restoranu samopoluživanja (popularna "linija") u Istarskoj 5 i u restoranu Gaumedaus

Iz Studentskog centra Osijek obavještavaju studente o novim mjerama vezanim za trenutnu situaciju oko koronavirusa.

Svakodnevna priprema jela organizirana je u restoranu samopoluživanja (popularna "linija") u Istarskoj 5 i u restoranu Gaumedaus. Do daljnjega ne radi restoran Campus, kantine na fakultetima i studentskim domovima te restoran Indeks.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Restoran samoposluživanja radi sve dane u tjednu, od ponedjeljka do nedjelje, od 8 do 19 sati. Gaudeamus radi od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati. Zbog U skladu sa situacijom, restorani rade smanjenog kapaciteta.

Studenti se mole da vode računa o o svim higijenskim i sigurnosnim mjerama zaštite od virusa (poštujući dovoljan razmak, zabranu okupljanja i zadržavanja, te strogo pridržavanje higijenskih uvjeta).

Zatvoren je studentski dom IGK, a otvoren je i dalje radi "Novi" studentski dom u sveučilišnom Kampusu u koji su smješteni svi studenti koji su ostali u Osijeku.Iz Studentskog servisaobavještavaju sve studente i poslodavce da zbog trenutnog stanja s pandemijom koronavirusa sustav prilagolili poslovanju bez socijalnog i fizičkog kontakta i da ne postoji potreba za osobnim dolaskom u Studentski servis. Sve što treba može se obaviti online, elektroničkom poštom/mailom ili telefonom što možete vidjeti klikom na link:
https://facebook.com/story.php?story_fbid=1467464990092814&id=138315679674425


Izdvojeno

Reci što misliš!