Vijesti / Osijek

nesebičan rad

Saponia nagradila zaposlenike s tisuću kuna, proizvodnja pojačana

Saponia nagradila zaposlenike s tisuću kuna, proizvodnja pojačana
Saponia

U Saponiji se proizvodi s povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna

Uprava Saponije odlučila je nagraditi svoje zaposlenike jednokratnom nagradom u iznosu od 1000 kn neto te im na taj način zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije korona virusom.

U Saponiji se, zbog potreba za njihovim proizvodima, proizvodi s povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno su angažirani i u proizvodnji sredstva za dezinfekciju ruku i površina. U toj kompaniji, koja već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi i njihovih domova osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Proizvoda, kao što su Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf, Bis, Kalodont i Lahor po kojima potrošači prepoznaju Saponiju, ima u dovoljnim količinama, a za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno su osigurane  sirovine i ambalaža.

Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kad je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom korona virusom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!