Vijesti / Osijek

kazna i roditeljima

Pojavila se i snimka lude policijske potjere za maloljetnikom iz Osijeka

Pojavila se i snimka lude policijske potjere za maloljetnikom iz Osijeka

U jurnjavi srećom nitko nije ozlijeđen, ali roditelji mladića morat će namaknuti 50 tisuća kuna za prekršaje koje je neodgovorni sin napravio

Prolazak kroz crveno, guranje drugih vozila s ceste, vožnja 120km/h biciklističkom stazom, samo je dio  prekršaja koji je maloljentik iz Osijeka počinio prekjučer, a sve je zabilježila i policijska kamera.

Oko 17 sati policijski službenici u službenom vozilu „presretač“ uočili su vozilo i pokušali ga zaustaviti. Vozač osobnog automobila odbio je postupiti po znaku policijskog službenika, naglo je povećao brzinu kretanja i pobjegao.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve raspoložive policijske snage kreću za vozačem. Blokiraju se ceste, no mladog vozača ni to ne zaustavlja.

policija
grand theft auto osijek Prizor kao iz video igrica: Bježao policiji po Osijeku, ali na kraju završio iza rešetaka

"Prolazak kroz crveno svjetlo namjerno povećavajući brzinu pritom pretečući vozila, vožnja u suprotnom smjeru, upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje i nije postupio po naredbi policijskih službenika", objasnio je Ivan Svitlanović iz PU osječko-baranjske.

Nakon poduže potjere policijski službenici sustigli su i zaustavili vozilo.

Potjeru snimke pogledajte na  portalu Dnevnik.hr.

U ovoj jurnjavi srećom nitko nije ozlijeđen, ali roditelji mladića morat će namaknuti 50 tisuća kuna za prekršaje koje je neodgovorni sin napravio. Osim gubitka novca, roditeljima prijeti i zatvor od 120 dana.


Izdvojeno

Reci što misliš!