Vijesti / Osijek

lega ljudina

Osječanka šetala ulicom i doživila neviđeno iznenađenje: "Ostala sam u šoku i pomalo zaplakala"

Osječanka šetala ulicom i doživila neviđeno iznenađenje:
SiB.hr

Nepoznati gospodin darivao je slučajnu prolazinicu i njenog sina biciklom

Kako u Osijeku ne nedostaje ljudi velikog srca potvrđuje i današnja priča objavljena na Facebook stranici "Spotted: Osijek-Slavonija".

Žena je sa svojim dijetetom išla do trgovine kupiti neke stvari za školu, kad ih je na ulici zaustavio nepoznati gospodin. Na prvu se kaže malo i uplašilia, ali ubrzo je slijedilo lijepo iznenađenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Post prenosimo u cijelosti:

“Danas me zaustavi gospodin na ulici dok sam isla sa svojim školarcem kupit mu neke stvari za školu, i kaze gospođo jel možete stati na tren, mi stanemo uplašeni, on otvara svoj gepek od auta i vadi prekrasan bicikl iz njega i kaže: ja i moj sin smo se dogovorili da je on prerastao ovaj bicikl i da ćemo ga pokloniti nekome, a vi ste mi izgledali kao najbolji kandidati. Ostala sam u šoku i pomalo zaplakala, pokušavajući ostati pribrana pred čovjekom kojeg prvi puta vidim u životu. Sin je stao i nije ni riječi progovorio jer mu nije bilo jasno sto se upravo događa. Najveća stvar od svega je što smo pričali prošli tjedan o biciklu jer dolazi toplo vrijeme, pa je sin pitao kad će on imati svoj bicikl, a suprug i ja smo mu rekli da trenutno ne možemo kupiti, jer nismo u mogućnosti. Ovog gospodina kao da su anđeli poslali, tek kad smo dogurali kući bicikl sin je progovorio i pitao da li je to stvarno njegov bicikl. Ovim putem se zahvaljujem gospodinu do neba, neznam mu ni ime ni ništa, jer kad sam ga pitala rekao je samo – gospođo nije bitno moje ime, poklanjam vam ovo od srca. Malo je sve ispalo zbunjujuće, jer ovo u svom životu nisam nikad doživila, Hvala vam još jednom na ovome, uljepšali ste nam život, i stvarno nije toliko bitan taj bicikl koliko ono što ste danas učinili”

Izdvojeno


Reci što misliš!