Vijesti / Osijek

ekskluzivna snimka provjerenog

Pojavila se i snimka nastala netom nakon naleta auta na Acu Bogdanovića koja pokazuje da svjedoci ipak postoje

Pojavila se i snimka nastala netom nakon naleta auta na Acu Bogdanovića koja pokazuje da svjedoci ipak postoje
Nova TV

U svom je izvješću policija navela da nije bilo očevidaca prometne nesreće. Pojavila se snimka koja to demantira

Provjereno Nove TV večeras je ekskluzivno objavilo snimku koja je nestala netom nakon što je 22-godišnji Branislav Smiljanić autom naletio na osječkog glumca na pješačkom prijelazu na Trpimirovoj cesti  te pobjegao s mjesta nesreće.

U svom je izvješću policija navela da nije bilo očevidaca prometne nesreće. Njegova neutješna udovica prošlog je tjedna u Provjerenom rekla da je oko nje na cesti bilo još ljudi: djevojka koja je zvala hitnu, mladić koji je pronašao registracijsku pločicu koja je otpala vozaču. Odmah nakon emisije, ne samo da su se redakciji Provjerenog javili svi ti ljudi, nego su dobili i snimku koja je nastala nekoliko trenutaka nakon stradanja.

aleksandar bogdanović
POGIBIJA ALEKSANDRA BOGDANOVIĆA Udovica glumca Bogdanovića otkrila nove detalje o nesreći

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Terenac, kojemu je otpala tablica, je pronađen nekoliko ulica dalje. U zapisniku stoji da je policija zatekla njega i njegovu curu. Sena Krupić, Bogdanovićeva udovica, tvrdi da joj je rečeno kako ih je bilo četvero u automobilu. Kako su onda ostali nestali iz zapisnika, pita se Krupić?

Senu u DORH-u uvjeravaju kako će se sve izvještačiti.

branislav smiljanić
ostaje iza rešetaka Produljen pritvor mladiću iz Tenje koji je pregazio glumca Aleksandra Bogdanovića

"Mislim da treba popisati očevidce jer možda se neke stvari u vještačenju mogu i ispustiti", rekla je.

A ispada da je broj ljudi u automobilu sporedna stvar, rekli su Seni u DORH-u, iako su direktni očevici samog događaja i sudionici.

"Svi su vidjeli nešto što je proletjelo, čovjeka koji leti, koji pada na pod. To je bilo strašno", rekao je autor snimke Ivan Lozančić.

Toliko su jurili da je Bogdanović odletio 25 metara, a njegova kapa 50 metara dalje od pješačkog prijelaza.

Ekipa Provjerenog o ovom slučaju pričala je sa sumještaninom Branislava Smiljanića, koji nam je rekao da misli da je Smiljanić, koji je skrivio nesreću, zaštićen zbog svog oca, umriovljengo policajca. Takvog je mišljenja jer su zbog njegove obijesne vožnje više puta zvali policiju.

"On se nikada nije ni sam vozao. Uvijek je bio pun auto i to je bila muzika i teroriziranje po selu i po Osijeku: divljanje po ulicama, kroz sporedne ulice, bez registracije, pun auto, punom brzinom, maksimalno koliko se može ići", rekao je anonimni sumještanin te dodao: "I prijavljivali smo x puta policiji i nije bilo rezultata."

Kompletnu priču Provjerenog i video pogledajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!