Vijesti / Osijek

građani na nogama

Policija potvrdila: "Tragamo za osobom koja u Osijeku mami djecu u automobil!"

Policija potvrdila:
Dubravka Petric/PIXSELL

Osječka policija potvrdila je kako je zaprimila dojavu o muškarcu koji je bombonima mamio djecu u automobil

"Ono što se dogodilo danas na Jugu 2, u blizini OŠ Tin Ujević, nešto iza podneva zaslužuje veliki oprez, prvenstveno nas roditelja i naravno, djece. Večeras me je zvala prijateljica i sve ispričala. Slučaj je prijavljen policiji i vrlo ozbiljno shvaćen.

Troje djece iz 2. razreda iz škole išlo je danas oko 12.30 kućama. U jednoj od uličica na potezu između škole i Divaltove ulice zaustavio se automobil. Čovjek u automobilu (sivi Opel), "stariji", ćelav s kosom sa strane (opis jednog od dječaka), zaustavio se, djevojčici ponudio bombone i pozvao ju u auto. Ona je krenula, jedan od dječaka joj je rekao da to ne radi i zaustavio ju. Djevojčica nije ušla. Čovjek u automobilu još se neko vrijeme vozio polako uz njih. Tada je naišla baka jednog od dječaka nakon čega se čovjek u automobilu udaljio.

Roditelji su sve prijavili policiji. Navodno je sličan slučaj zabilježen prije koji tjedan.
Policija je shvatila sve ozbiljno jer svo troje djece ima istu priču", priča je koja se pojavila na društvenim mrežama u večernjim satima.

Da je priča točna potvrdila je za Večernji list i osječka policija: "Potvrđujem da smo zaprimili dojavu po kojoj intezivno postupamo. I u ovim trenutcima, krim inspektori su na terenu", kazao je večeras oko 22 sata Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz policije naglašavaju kako je nužan oprez i apeliraju na sve roditelje da educiraju svoju djecu o svim opasnostima u društvu.


Izdvojeno

Reci što misliš!