Vijesti / Osijek

napadači su u pritvoru

Razbojništvo i pokušaj ubojstva u Osijeku: Tukli ga nogama, šakama, drškom sjekire pa uboli nožem u leđa

Razbojništvo i pokušaj ubojstva u Osijeku: Tukli ga nogama, šakama, drškom sjekire pa uboli nožem u leđa

Okrivljenici su uhićeni i ispitani u državnom odvjetništvu, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio im je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1984. i 1965.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom u pokušajui kaznenog djela protiv imovine razbojništvom.

Kako piše u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 23. siječnja 2020. oko 23,00 sata, u Osijeku, zajedno i po prethodnom dogovoru, u nakani da hrvatskog državljanina (1977.) liše života i oduzmu mu novac i vrijedne stvari koje pronađu, zajednički ga udarali šakama, nogama i drškom sjekire po glavi i tijelu, uzevši mu pritom i 200,00 kuna iz jakne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad je oštećenik pokušao pobjeći, osnovano se sumnja da su ga okrivljenici uboli kuhinjskim nožem u predjelu leđa i nanijeli mu ubodnu ranu na lijevoj strani leđa, kao i više teških i lakih tjelesnih ozljeda. Osnovano se sumnja da su ga istovremeno vrijeđali i govorili mu da će ga ubiti i isjeći motornom pilom.

Okrivljenici su uhićeni i ispitani u državnom odvjetništvu, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio im je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!