Vijesti / Osijek

OSIJEK NE TOLERIRA NASILJE

Dogradonačelnica Osijeka: Moj grad, moj Osijek kaže NE zlostavljačima!

Dogradonačelnica Osijeka: Moj grad, moj Osijek kaže NE zlostavljačima!
PIXSELL

DogradonačelnicaŽana Gamoš poručila je kako se protivi tomu da požeško-slavonski župan, unatoč presudi, ne mora odsupiti s dužnosti: Želim da On i slični heroji budu jedini koji će biti u busevima koji voze iz Lijepe naše!

Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš, prenosi Večernji.hr, komentirala je presudu požeško-slavonskome županu Alojzu Tomaševiću. 

Naime župana se tereti za nasilje nad suprugom, koja ga je i prijavila, a Sud je donio odluku da je kriv. Međutim, čak kada bi ta presuda postala i pravomoćna, župan i dalje ne mora odsutpiti s dužnosti, ako to sam ne poželi učiniti. 

alojz tomašević
nepravomoćna presuda Požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću uvjetna kazna za zlostavljanje supruge

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve to komentirala je osječka dogradonačelnica Žana Gamoš koja se oglasila na društvenim mrežama: 

"Protestiram! Glasno i jasno! Na svim budućim sastancima i prigodama na kojima će nazočiti Zlostavljač, ja kao žena i zamjenica gradonačelnika NEĆU nazočiti. Moj grad, moj Osijek ne tolerira nasilje. Želim da i Hrvatska glasno i jasno slijedi moj grad i kaže NE zlostavljačima! Kakav primjer dajemo djeci, mladima?! Nepostojanje moralnih, ljudskih vrijednosti, nepravda, primitivizam "lokalnih siledžija"... sve to mlade tjera van. Želim da On i slični heroji budu jedini koji će biti u busevima koji voze iz Lijepe naše!"

sud
DVIJE RIJEČI - HRVATSKO PRAVOSUĐE Nakon povlačenja po sudovima žene kao žrtve nasilja još moraju platiti i sudske troškove

 


Izdvojeno

Reci što misliš!