Vijesti / Osijek

posao u IT sektoru

Osječka tvrtka zapošljava! Mladi ste i ambiciozni - prijavite se!

Osječka tvrtka zapošljava! Mladi ste i ambiciozni - prijavite se!

Osječka tvrtka Reroot traži pojačanje! S novim klijentima dolazi i više posla, a više posla znači da trebaju i nove članove ekipe. "Ako postaneš član/ica tima, možeš očekivati veselu ekipu, opuštenu radnu atmosferu, fleksibilno vrijeme, izazovne projekte i mnoštvo vremena i prilika za edukacije jer gradeći sebe, gradiš i sve nas!" - poručuju iz Reroota. 

Neke od vrijednosti koje cijene u Rerootu su: komunikativnost, kolegijalnost, hrabrost, ambicioznost, savjesnost i organiziranost. Ako misliš da takve vrijednosti možeš graditi s njima, nemoj puno razmišljati - ovaj oglas je onda baš za tebe! U nastavku možeš pročitati koga točno traže, koji su uvjeti potrebni za prijavu i kako se prijaviti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

GRAFIČKI DIZAJNER/ICA
Važno je da si precizan(a) i da imaš oko za detalje. Ne vole ništa što je ofrlje (a ne vole ni naši klijenti). Godine iskustva nisu važne, ali svako iskustvo dobro dođe! Ako poznaješ Photoshop i Lightroom i želiš učiti i vrijedno raditi u Rerootu će ti biti super, a i njima s tobom! P.S. Možeš se javiti i ako si još student!

COPYWRITER/ICA
Ako se voliš (i znaš) igrati s riječima, dođi tipkati kod njih! Znaš kako pisati slogane, oglase, objave, blogove, članke i newslettere (...), a da se pri tom staviš u cipele  klijenta? ODLIČNO! P.S. Možeš se javiti i ako si još student!

SOCIAL MEDIA MANAGER/ICA
Kao Social Media Manager, vodit ćeš profile klijenata na njihovim društvenim mrežama. Ne brini se, imaš veeeliku slobodu u kreiranju contenta i interakcije s publikom, a svi ciljevi postavljeni su realno. Iskreno ti kažemo, ovo je odlična prilika za rast i razvoj! Iako je vođenje profila na društvenim mrežama osnovni zadatak njihovog budućeg kolege, susretat ćeš se s kreativom i taktičkim odlukama vezanim uz marketing i kroz kreiranje kampanja (u offline i online okvirima), davanja ideja za nove proizvode, branding i sve što tvoje marketinško srce može zamisliti! Posao je pun izazova, ali ne onih koji su zapravo problemi, već onih pozitivnih koji radni dan čine zanimljivim i edukativnim.

Ako imaš barem šest mjeseci iskustva na nekoj od pozicija u marketingu - javi se!
Pošalji svoj CV i primjere radova do 29.1. na [email protected], a u naslovu naznači za koje se radno mjesto prijavljuješ. 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!