Vijesti / Osijek

viđena u blizini zoo vrta

Locirana odbjegla vučica, čeka se noć da ju se proba uhvatiti

Locirana odbjegla vučica, čeka se noć da ju se proba uhvatiti
Ilustracija (Davor Javorović/Pixell)

Do oko 3 sata ujutro se premještala šumarcima oko ZOO vrta, čak tamo negdje do skate parka. Kako je trenutno dan, opet se skriva

Mlada vučica koja je u petak poslijepodne pobjegla iz osječkog ZOO vrta noćas je i locirana i to u neposrednoj blizini ZOO vrta. Naime, noćas oko ponoći viđena je na prostoru između ZOO vrta i nasipa. Prije toga, u nedjelju oko 8 sati, građani su prijavili da su je vidjeli u šumi nedaleko od biciklističke staze uz Biljsku cestu. Nažalost, dok su veterinari i ostali stigli da bi je uhvatili, nestala je.

"Locirana je u neposrednoj blizini ZOO vrta i to noćas oko ponoći. Bila je na prostoru između ZOO vrta i nasipa. Prema onome što vidimo, ona je dobro, bila je vrlo blizu naših službi. No, nismo htjeli koristiti nikakvu fizičku silu, već ju namamiti hranom. Do oko 3 sata ujutro se premještala šumarcima oko ZOO vrta, čak tamo negdje do Pannoniana. Kako je trenutno dan, opet se skriva. Akcija će se nastaviti kada padne mrak, jer tada očekujemo njezinu aktivnost. Želimo to izvesti bez fizičke sile, samo mamljenjem hranom, da se praktički sama vrati u prostor ZOO-a, kada je već tako blizu", kazao je Vjeran Marijašević, iz službe za komunikacije osječkog Unikoma.

Tražili ju cijelu noć I dalje se traga za vučicom iz Osijeka: Stručnjaci kažu da je uplašena pa ne treba dizati paniku

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!