Vijesti / Osijek

najbolji poslodavac

Osječki COBE najbolja mala tvrtka u Hrvatskoj po izboru zaposlenika

Osječki COBE najbolja mala tvrtka u Hrvatskoj po izboru zaposlenika
COBE/Facebook

Lucija Ratković Mikšić, voditeljica projekta Najbolji poslodavac, istaknula je da su u istraživanju sudjelovale 52 tvrtke; 46 posto srednjih, 38 posto malih, 13 posto velikih i tri posto mikro tvrtki, a anketu je popunilo ukupno 4500 zaposlenih

Na 3. HR konferenciji Mistake management – kako pasti i izRasti, koja se održava u organizaciji poslovnog tjednika Lider i Udruge U4HR, uručene su nagrade Najbolji poslodavac koje već trinaest godina zaredom dodjeljuje portal MojPosao koji provodi istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika.

U kategoriji malih tvrtki nagradu najbooljeg poslodavca osvojio je osječki COBE tech, Tvrtka koja je prvi puta sudjeluovala u natjecanju za što je dobila i nagradu Best new entry. Cobe je  jedna od osječkih IT tvrtki, a specijalizirani su se u izradi mobilnih aplikacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lucija Ratković Mikšić, voditeljica projekta Najbolji poslodavac, istaknula je da su u istraživanju sudjelovale 52 tvrtke; 46 posto srednjih, 38 posto malih, 13 posto velikih i tri posto mikro tvrtki, a anketu je popunilo ukupno 4500 zaposlenih.

U kategoriji velikih tvrtki najbolji poslodavaci su dm, Rimac automobili i Zubak Grupa, u kategoriji srednjih prvo mjesto osvojio je Infinum, drugo Degordian, a treće Nova rent a car.


Izdvojeno

Reci što misliš!