Vijesti / Osijek

osijek

Prometna kod Zrinjevca: Vatrogasci jurili izvući djecu, prijetilo zapaljenje vozila

Prometna kod Zrinjevca: Vatrogasci jurili izvući djecu, prijetilo zapaljenje vozila
vatrogasci-osijek.hr

Na intervenciju su izašla dva vatrogasna vozila s ukupno sedam vatrogasaca. Srećom, i prije nego što su vatrogasi stigli ozlijeđeni putnici, među kojima je bilo dvoje malodobne djece, uspjeli su se izvući iz vozila kojem je prijetio požar

Iz JPVP Grada Osijeka izvjestili su nas kako su danas u 15.57h zaprimili dojavu da se dogodila prometna nesreća na križanju Gundulićeve i Zrinjevca u kojoj je bilo potrebno  spasiti ozlijeđene osobe iz vozila.

Na intervenciju su izašla dva vatrogasna vozila s ukupno sedam vatrogasaca. Srećom, i prije nego što su vatrogasci stigli, ozlijeđeni putnici, među kojima je bilo dvoje malodobne djece, uspjeli su se izvući iz vozila. Nad njima su djelatnici Hitne medicinske pomoći izvršili pregled.Budući da je iz teretnog vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći istjecala tekućina, vatrogasci su preventivno djelovali na površinu kolnika s prahom za početno gašenje požara. Nakon preventivnog pregleda radi sprječavanja pojave požara na oba vozila završili su intervenciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što je uzrokovalo prometnu nesreću bit će poznato nakon što policija objavi detalje očevida.


Izdvojeno

Reci što misliš!