Vijesti

ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ

Glumac osječkog HNK preminuo nakon teške prometne nesreće

Glumac osječkog HNK preminuo nakon teške prometne nesreće
Marko Mrkonjic/PIXSELL

U subotu 21. prosinca na omiljenog 45-godišnjeg osječkog glumca autom je na pješačkom prijelazu naletio 22-godišnji vozač koji je autom upravljao bez vozačke dozvole

Glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta Aleksandar Bogdanović (45) preminuo je danas zbog ozljeda dobivenih u prometnoj nesreći. 

U subotu 21. prosinca na omiljenog 45-godišnjeg osječkog glumca autom je na pješačkom prijelazu u Ulici kneza Trpimira,  kod Vijenca Ivana Meštrovića, naletio 22-godišnji vozač koji je autom upravljao bez vozačke dozvole. Ozljede su bile preteške i Aleksandar Bogdanović izgubio je bitku za život. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bogdanović je rođen u Osijeku 17.6.1974. godine, a Akademiju umjetnosti završio je u Novom Sadu. Već je godinama jedan od zaštitnih znakova dramskog ansambla HNK Osijeka čiji je član od 2011., kada se nakon 20 godina i vratio u rodni grad.

Osim na kazališnim daskama, Bogdanović se iskazao i u filmovima i serijama. Između ostalih, glumio je u 'Larinom izboru', 'Počivali u miru', objema sezonama 'Novina'...

Veliki je ovo gubitak za grad Osijek i Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku. Obitelji iskrena sućut! 


Izdvojeno

Reci što misliš!