Sport / Rukomet

Prvi dio sezone u Premijer ligi

RK Osijek u borbi protiv RK PPD Zagreba

RK Osijek u borbi protiv RK PPD Zagreba
SMART agencija

Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. prosinca s početkom u 14 sati

Nakon 12 godina, rukometaši Osijeka završavaju prvi dio sezone u Premijer ligi. I završit će ju na najbolji mogući način – ogledom protiv aktualnog hrvatskog prvaka. U sklopu 14. kola Paket24 Premijer lige-Lige B, izabranici Damira Eklića će na gostujućem parketu odmjeriti snage s RK PPD Zagreb. Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. prosinca s početkom u 14 sati.

Rukometaši Zagreba trenutno su vodeći na ligaškoj ljestvici sa stopostotnim učinkom. Prije mjesec dana promijenili su i trenera pa je na klupu sjeo Slavko Goluža i donio neku novu energiju u zagrebački sastav. Naime, u domaćem prvenstvu su bili i ostali neporaženi, ali velike su uspjehe počeli nizati i u Machineseeker Ligi prvaka pa su tako ovaj četvrtak u gostima srušili Wislu Plock. Jasan je omjer snaga i PPD Zagreb je veliki favorit u ovom ogledu, a to naglašava i Osijekov trener Damir Eklić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Najteža i najlakša utakmica ove godine. Igramo protiv višestrukog prvaka koji kod kuće u prvenstvu nije izgubio desetak godina. Sama pomisao da tamo trebamo ići na pobjedu je neka mašta. Idemo prikazati najbolji rukomet koji možemo. Inače nam je želja da iz utakmice u utakmicu ostvarimo što bolji rezultat, ali u ovom trenutku je to prevelika razlika za nas. Dok Zagreb igra Ligu prvaka, mi ćemo igrati Ligu za ostanak u domaćem prvenstvu”, ističe.

Osječki sastav naporno trenira za ovakve oglede kako bi se pokazao u što boljem svjetlu. Igrači će zasigurno dati sve od sebe, a koliko će uspjeti parirati Zagrebašima, saznat ćemo u subotu.


Izdvojeno

Reci što misliš!