Sport / Rukomet

VIKEND ODLUKE

Osječani uz izravan televizijski prijenos po bodove protiv Moslavine

Osječani uz izravan televizijski prijenos po bodove protiv Moslavine
SMART agencija

Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 18 sati u Gradskom vrtu, a prijenos je osiguran na Sportskoj televiziji

Posljednja utakmica 12. kola Paket24 Premijer lige-Lige B donosi nam napet dvoboj u borbi za one bitne bodove koji će se prenositi u drugi dio sezone. Rukometaši Osijeka u Gradskom će vrtu ugostiti izravnog konkurenta, Moslavinu. Susret je na rasporedu u nedjelju od 18 sati.

Zahtjevan je zadatak pred Eklićevim izabranicima. U goste im stiže ekipa iz Kutine koja je trenutno sedmoplasirana na ligaškoj ljestvici, no u Grad na Dravi dolazi na krilima dva dobra rezultata. Prije dva tjedna iznenađujuće su slavili nad Trogirom s 28:23, a u prošlom kolu remizirali s KTC-om. No, ovo je vikend odluke za mnoge klubove po pitanju toga tko će u Ligu za prvaka, a tko u Ligu za ostanak i u tom je smislu Osječanima prioritet pobjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, u prvom međusobnom srazu ove sezone Osijek je još početkom listopada slavio na gostujućem terenu s 29:32. Sličan rezultat priželjkuju i sutra, a to nam je potvrdio i trener Damir Eklić:

"Dolazi nam ekipa koja će se sigurno htjeti revanširati za gubitak bodova u Kutini. U međuvremenu su promijenili trenera i doveli dva-tri igrača tako da su na papiru bolji nego u prvom međusobnom susretu. Međutim, mi se spremamo maksimalno, igramo kući i dat ćemo sve od sebe da ti bodovi ostanu u Osijeku te da imamo miran ulazak u drugi dio sezone."

Čvrsta utakmica je pred osječkim prvotimcima koji će ovo kolo igrati u dvorani Gradski vrt, a ne u svom Zrinjevcu. Ovaj su se tjedan stoga tamo i pripremali kako bi se naviknuli na parket druge dvorane. Što možemo očekivati u nedjelju objasnio nam je i vratar Stjepan Sabljić:

"Ovo je za nas isto novo, svojevrsno gostovanje jer dosad nismo imali priliku igrati tamo. Dolazi nam ekipa Moslavine i to je za nas vrlo bitna utakmica jer moramo osigurati bodove ovdje. To nam je krucijalno jer će to biti bodovi koje ćemo prenositi u Ligu za ostanak. Nadam se da će nas ljudi doći podržati u velikom broju, iako to nije Zrinjevac, i naravno, pratiti nas putem Sportske televizije."

Prijenos na Sportskoj televiziji razlog je zašto se ovaj dvoboj igra u nedjelju od 18 sati. I svojevrstan poziv Osječanima da dođu podržati naše rukometaše u jednoj od najbitnijih utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Ulaznice po cijeni od 10 kuna moći se kupiti na ulazu u dvoranu Gradski vrt. Svi za Osijek!


Izdvojeno

Reci što misliš!