Sport / Rukomet

DRUGI MEĐUSOBNI SRAZ

Rukometaši Osijeka nakon dvije pobjede traže nastavak pozitivnog niza u Trogiru

Rukometaši Osijeka nakon dvije pobjede traže nastavak pozitivnog niza u Trogiru
SMART agencija

Utakmica počinje u 19 sati, Eklić i Čičak nadaju se dobrom rezultatu

Nakon prvenstvene pobjede nad Bjelovarom, pa i one nad Valpovkom u Kupu, rukometaše Osijeka očekuje još jedan zahtjevan dvoboj u kojem traže nastavak uspješnog niza. U sklopu 11. kola Paket24 Premijer lige-Lige B, izabranici Damira Eklića putuju u Trogir gdje će odmjeriti snage s istoimenim domaćinom. Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 19 sati.

Momčad Trogira trenutno je četvrtoplasirana na ligaškoj ljestvici sa osam osvojenih bodova dok Osječani drže sedmo mjesto s dva boda manje. Trogirani trenutno imaju učinak od četiri pobjede i šest poraza, a upravo u prošlom kolu neočekivano su poraženi od Moslavine u Kutini. Sigurno će nakon takvog rezultata biti posebno motivirani želeći se vratiti na pobjedničke staze.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane, prvotimci Osijeka ohrabreni su nakon dva uzastopna slavlja. Svjesni su da ih u Trogiru očekuje težak zadatak, ali, kao i u svakom izazovu ove sezone – pokušat će iznenaditi. Podsjetimo, u prvom međusobnom srazu još početkom listopada Trogir je slavio na Zrinjevcu s 34:26. Bila je to jedna od onih utakmica kada Osječanima jednostavno nije išlo, a sada trener Damir Eklić najavljuje bolje izdanje svoje momčadi:

"Trogir je odlična ekipa koja je, na sreću ili nesreću, ovisi kako tko gleda, prošlo kolo neočekivano izgubila kod Moslavine. Sigurno će se sada na neki način htjeti osvetiti pred domaćom publikom. Mi smo spremni na to, dat ćemo sve od sebe da prikažemo bolju partiju nego u prvom susretu u Osijeku. Koji će rezultat biti, o tome ćemo pričati u nedjelju."

Osim Eklića, utakmicu je najavio i David Čičak, trenutno jedan od najefikasnijih igrača u osječkom sastavu:

"Trogir je domaćinska ekipa koja rijetko kad ostavlja bodove, odnosno daje drugim momčadima da ih odnesu. Mi se pripremamo za tu utakmicu, a sada smo nakon pobjede nad Bjelovarom malo dobili krila. Idemo tamo puni elana i nadamo se najboljem. Znamo što nas očekuje, kako igraju, znamo da su tvrdi i dugo su skupa. No, dat ćemo sve od sebe da ih pretrčimo i pobijedimo. "


Izdvojeno

Reci što misliš!