Sport / Rukomet

U Športskoj dvorani Zrinjevac

Danas RK Osijek igra protiv Bjelovara: „Bit će ovo jako teška i napeta utakmica”

Danas RK Osijek igra protiv Bjelovara: „Bit će ovo jako teška i napeta utakmica”
SMART agencija

Susret 10. kola Paket24 Premijer lige-Lige B na rasporedu je danas od 18 sati

Nakon teškog rasporeda u kojemu su Osječani u dva tjedna igrali protiv rukometaša Zagreba, Sesveta pa Poreča, sada im slijedi domaći ogled protiv Bjelovara. Susret 10. kola Paket24 Premijer lige-Lige B na rasporedu je danas od 18 sati.

Momčad Bjelovara trenutno je petoplasirana ekipa na ljestvici Lige B. U dosad odigranih devet utakmica upisali su tri pobjede i pet poraza, a jedan su susret završili neriješenim ishodom. Nedavno su promijenili trenera, odnosno vratili Hrvoja Cikoju iz Moslavine, a onda su u sljedećem dvoboju tu istu Moslavinu svladali s 35:22. Bilo je to prošlo kolo Lige B, ali sigurno dobra priprema Bjelovarčanima za gostovanje u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Momčadi Bjelovara i Osijeka ipak se već poznaju, a u prvom međusobnom srazu ove sezone bolji su bili rukometaši Osijeka. Podsjetimo, još u 3. kolu izabranici Damira Eklića slavili su u gostima s 28:27 nakon infarktne završnice i tako upisali svoje prve premijerligaške bodove nakon dugo vremena.

Sada rukometaši Bjelovara stižu na naš Zrinjevac, a trener Damir Eklić najavio nam je susret:

„U subotu igramo protiv jedne od institucija hrvatskog rukometa. Vjerujemo da bi to na domaćem terenu trebali biti naši sigurni bodovi. Što će i kako biti, puno faktora ovisi o tome. Imaju odlične pojedince, a promijenili su i trenera. Imaju neki elan, pobijedili su u zadnjoj utakmici. Međutim, mi vjerujemo u našu kvalitetu. Ovaj put vjerujemo da će Zrinjevac biti neosvojiva tvrđava”, ustvrdio je trener.

Osim Eklića, subotnji ogled najavio nam je i Antonio Dizdar:

„Ispred nas je domaći susret protiv vrlo kvalitetne ekipe koja je nedavno promijenila trenera, pa i stil igre. Jako dobro igraju, no i mi smo kvalitetno radili i pripremali se ovaj tjedan na treninzima. Bit će ovo jako teška i napeta utakmica u kojoj će se borba voditi svih 60 minuta. Smatram da će pobijediti ona ekipa koja bude imala više želje. Naravno, nama je imperativ da uzmemo dva boda i nadamo se da ćemo to uspjeti i ostvariti”, zaključio je Dizdar.

Dođite podržati Dizdara i njegove suigrače u borbi za nove bodove. Ulazi u dvoranu otvaraju se pola sata prije utakmice, a na ulazima možete kupiti i karte. Svi za Osijek!


Izdvojeno

Reci što misliš!