Sport / Rukomet

Svi za Osijek!

Igrači Osijeka u subotu očekuju PPD Zagreb

Igrači Osijeka u subotu očekuju PPD Zagreb
SMART agencija

Izabranici Damira Eklića u odličnoj atmosferi dočekuju hrvatskog prvaka, utakmica je na rasporedu u 15:30 sati

U subotu nas na Zrinjevcu očekuje pravi rukometni spektakl. U sklopu 7. kola Paket24 Premijer lige-Lige B, igrači Osijeka ugostit će vodeći PPD Zagreb. Utakmica je na rasporedu u 15:30 sati.

„Napokon praznik rukometa“, najavljuje trener Damir Eklić predstojeći dvoboj. Sigurno će ogled s hrvatskim prvakom biti dodatna motivacija njegovim igračima da se predstave u najboljem izdanju, ali i poticaj gledateljima da dođu uživati u rukometu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Momčad PPD Zagreba iza sebe ima uvjerljivih šest pobjeda u isto toliko kola, a s takvim učinkom drži vodeću poziciju Lige B. Rukometaši Ivice Obrvana ovu utakmicu s Osijekom očekuju u zanimljivom rasporedu. Naime, u srijedu su u okviru Machineseeker EHF Lige prvaka podijelili bodove s poljskim klubom Orlen Wisla Plock, sutra im slijedi gostovanje u Osijeku, a sljedeću srijedu ponovno europski ogled. Ipak, Zagrebaši će sigurno u Zrinjevcu htjeti nastaviti pobjednički niz u prvenstvu.

S druge strane, rukometaši Osijeka također motivirani i željni dokazivanja očekuju subotnji spektakl. To  nam potvrđuje i trener Eklić:

"Dolazi nam prvak, neprikosnovena ekipa hrvatskog prvenstva. Želja nam je uživati u toj utakmici i predstaviti se u najboljem svjetlu. Sve ostalo je jedno veliko iznenađenje za koje smo mi uvijek spremni i nadamo se, tako da ćemo na kraju utakmice vidjeti što smo uspjeli ostvariti. No, prvi nam je cilj predstaviti sebe i klub u najboljem svjetlu i uživati u utakmici s prvakom."

Prikazati se u najboljem svjetlu zasigurno će htjeti i Kuštrim Ninaj, desno krilo Osijeka, koji također najavljuje susret:

"U goste nam dolazi ekipa PPD Zagreba koja je redoviti prvak lige, a u zadnjih desetak godina ima samo  jedan poraz. Nama nema veće motivacije od toga. Dat ćemo sve od sebe i bacati se na glavu da se pokažemo u što boljem izdanju pred domaćom publikom. Pozivam sve gledateljice i gledatelje da nas dođu podržati u što većem broju."

Subota u 15:30 sati. Rukometni spektakl prije onog nogometnog dva sata kasnije. Osijek protiv hrvatskog prvaka na Zrinjevcu. Ulaznice u iznosu od 10 kuna možete kupiti na ulazima dvorane, a oni se otvaraju pola sata prije utakmice. Dođite i podržite Ninaja, Zrnu i ekipu. Ove su sezone već pokazali da znaju iznenaditi. Svi za Osijek!


Izdvojeno

Reci što misliš!