Sport / Rukomet

Euro 2022.

Počinje rukometno ludilo na RTL-u: Hrvatska prvo danas ide na moćne Francuze

Ždrijeb je Hrvatsku smjestio u skupinu C kojoj su još Francuska, Srbija i Ukrajina, a već večeras u 20.30 sati našu reprezentaciju očekuje jaka Francuska

Od 13. siječnja pa sve do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj održava se Europsko rukometno prvenstvo za muškarce 2022.

Kroz prvenstvo odigrat će se više od 50 utakmica, a rukometnu euforiju  gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ždrijeb je Hrvatsku smjestio u skupinu C kojoj su još Francuska, Srbija i Ukrajina, a već večeras u 20.30 sati našu reprezentaciju očekuje jaka Francuska. 

Nakon utakmice protiv Francuske, hrvatsku reprezentaciju u skupini C 15. siječnja očekuje dvoboj protiv Srbije, a 17. siječnja na terenu ih čeka reprezentacija Ukrajine.

Sve utakmice prenosit će RTL-ov sportski komentator Filip Brkić i sukomentator, bivši reprezentativac Nikša Kaleb. Na terenu će biti RTL-ove reporterke Ines Goda i Maja Oštro, koje će donositi prve dojmove i izjave izbornika, reprezentativaca, ali i obožavatelja rukometa.


Izdvojeno

Reci što misliš!