Sport / Rukomet

koronavirus u redovima reprezentacije

Croatia Cup 2022: Otkazan susret Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Croatia Cup 2022: Otkazan susret Hrvatske i Bosne i Hercegovine
Davor Javorović/PIXSELL

Kako tijekom noći, ali i danas na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina koji se trebao igrati sutra 6. siječnja, u 16:45h u Osijeku

“Jedna loša vijest nikad ne dolazi sama“, kaže stara narodna poslovica. Tako je i s COVID-om ovih dana. Nakon što su kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija i stručni stožer danas bili negativni na ponovljenom PCR testiranju (podsjetimo, prekjučer su pozitivni bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić) i spremali se za prvu utakmicu Croatia Cupa s Bosnom i Hercegovinom, antigen testiranje te reprezentacije po dolasku u hotel Osijek otkrilo je da unutar ekipe koju vodi Ivica Obrvan postoji korona virus. 

Kako tijekom noći, ali i danas na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina koji se trebao igrati sutra 6. siječnja, u 16:45h u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U međuvremenu, Hrvatski rukometni savez uspio je dogovoriti da se s reprezentacijom Rusije, koja sutra dolazi u Osijek, odigraju dva prijateljska susreta, u petak 7. i subotu 8. siječnja, u istim terminima kao što su bili i oni za Croatia Cup, a to znači u 16:45h. 

Dvostruki program s Rusijom

Nakon otkazivanja dvoboja s Bosnom i Hercegovinom, hrvatska muška seniorska reprezentacija odigrat će dvije prijateljske utakmice Croatia Cupa 2022 protiv reprezentacije Rusije. Prvi dvoboj na rasporedu je sutra, 7. siječnja 2022. godine, u 16:45h, u osječkoj dvorani Gradski vrt, a prijenos uživo bit će na RTL televiziji. Drugi susret protiv Rusije na rasporedu je u subotu, 8. siječnja 2022. godine.


Izdvojeno

Reci što misliš!