Sport / Rukomet

utakmice iz gradskog vrta

Posljednja provjera prije EURA: Od 6. do 8. siječnja na rasporedu su dvije prijateljske utakmice naših rukometaša, samo na RTL-u

Posljednja provjera prije EURA: Od 6. do 8. siječnja na rasporedu su dvije prijateljske utakmice naših rukometaša, samo na RTL-u

Od Nove godine Hrvatska je rukometna reprezentacija konačno kompletna i spremna za završnu fazu priprema

Nakon prve faze priprema odrađenih u Zagrebu te drugog dijela u Poreču, naša muška izabrana vrsta, pod vodstvom novog izbornika Hrvoja Horvata, ovaj tjedan seli u Osijek, gdje će odraditi i posljednju probu prije nastupa na nadolazećem Europskom prvenstvu, koje se od 13. do 30. siječnja 2022. održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Hrvatska je domaćin već tradicionalnog Croatia Cupa, prijateljskog turnira koji se ove godine održava u Osijeku od 6. do 8. siječnja, uz izravan prijenos svih utakmica na glavnom kanalu RTL-a, a osim naših rukometaša, na njemu će nastupiti i reprezentacije Rusije te Bosne i Hercegovine.

rukometna reprezentacija rukometaši
od 6. do 8. siječnja Croatia Cup: Rukometni spektakl u dvorani Gradski vrt

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica Hrvatska – Bosna i Hercegovina na rasporedu je u četvrtak, 6. siječnja od 16:45 sati, Bosna i Hercegovina i Rusija odmjerit će snage u petak, 7. siječnja također od 16:45 sati, a turnir zatvaraju Hrvatska i Rusija u subotu, 8. siječnja u istom terminu, od 16:45 sati.

Od Nove godine Hrvatska je rukometna reprezentacija konačno kompletna i spremna za završnu fazu priprema jer su se treninzima priključili i reprezentativci iz Bundeslige pa će, nakon lošije predstave i poraza u prijateljskoj utakmici protiv Slovenije prošli tjedan, naši rukometaši u punom, ali prilično pomlađenom sastavu konačno moći pokazati u kakvoj su formi samo nekoliko dana uoči novog velikog natjecanja. Ždrijeb je Hrvatsku na smjestio u jaku skupinu C u kojoj su još Srbija, Ukrajina te Francuska, s kojom igramo prvu utakmicu na prvenstvu.

Europsko rukometno prvenstvo na rasporedu je od 13. do 30. siječnja, a više od pedeset utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

A kako je izbornik Horvat posložio momčad te kako izgleda Hrvatska samo tjedan dana prije Eura, gledatelji će moći vidjeti već od četvrtka, 6. siječnja, u prijateljskim utakmicama Croatia Cupa, samo na RTL-u. 


Izdvojeno

Reci što misliš!