Sport / Rukomet

od 6. do 8. siječnja

Croatia Cup: Rukometni spektakl u dvorani Gradski vrt

Croatia Cup: Rukometni spektakl u dvorani Gradski vrt
Davor Javorović/PIXSELL

Svim susretima moći će prisustvovati i gledatelji. Doduše, ne u punom kapacitetu dvorane Gradskog vrta, ali i s 50 posto popunjenosti koliko je dopušteno epidemiološkim mjerama, ne sumnjamo da će atmosfera biti prava

Hrvatska muška seniorska reprezentacija od Nove godine u Osijeku će obaviti završne pripreme za Europsko prvenstvo kojem su domaćini Mađarska i Slovačka, od 13. – 30. siječnja 2022. godine. U sklopu tih priprema, održava se i Croatia Cup koji je uz Hrvatsku još okupio Bosnu i Hercegovinu te Rusiju.

Svim susretima moći će prisustvovati i gledatelji. Doduše, ne u punom kapacitetu dvorane Gradskog vrta, ali i s 50 posto popunjenosti koliko je dopušteno epidemiološkim mjerama, ne sumnjamo da će atmosfera biti prava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski rukometni savez je odredio popularne cijene karata. Tako će karte za susret Hrvatske i Bosne i Hercegovine 6. siječnja stajati 30 i 50 kuna. Dan kasnije za susret Bosne i Hercegovine i Rusije cijena karte je 20 kuna. Posljednjeg dana Croatia Cupa, 8. siječnja za susret Hrvatske i Rusije karte su 30 i 50 kuna. Odlučite li se pak, da sva tri dana posjetiti osječku gradsku ljepoticu, to će vas stajati 50 (bočne tribine) ili 70 (centralni dio tibine) kuna.

Svi susreti počinju u 16 sati 45 minuta. Karte možete kupiti putem linka www.ulaznice.hr, i na dan utakmica na blagajni dvorane dva sata prije početka susreta.

Ulaz u dvoranu moguć je samo uz predočenje COVID 19 potvrde, kao i pridržavanje svih epidemioloških mjera u dvorani. Drugim riječima, to znači obavezno nošenje maski preko lica i nosa tijekom cijelog boravka u dvorani.

Dođite i podržite hrvatsku rukometnu reprezentaciju prije puta u Mađarsku.


Izdvojeno

Reci što misliš!