Sport / Rukomet

RK NEXE – BM Logroño La Rioja 31:30 (14:15)

Rukometaši Nexea golom tri sekunde prije kraja do velike pobjede u Europskoj ligi

Rukometaši Nexea golom tri sekunde prije kraja do velike pobjede u Europskoj ligi
Davor Javorović/PIXSELL

Rukometaši Nexea upisali su novu pobjedu u Europskoj ligi. U Našicama je gostovala španjolska La Rioja, a Nexe je slavio s 31:30 golom Halila Jaganjca tri sekunde prije kraja...

Rukometaši Nexea su ostvarili i treću pobjedu u grupnoj fazi EHF Europske lige protiv fantastične španjolske ekipe BM Logroño La Rioja pogotkom Halila Jaganjca 3 sekunde prije kraja utakmice. Još jedan triler završio je pobjedom NEXE-a uz erupciju oduševljenja publike u našičkoj sportskoj dvorani.

Kakva utakmica u kojoj smo nakon početnih 15 minuta odmjeravanja snaga, do 52 minute uglavnom stizali zaostatak za španjolcima koji su večeras igrali više nego dobro. No, sreća prati hrabre, a Našićani se nisu predavali do posljednje sekunde iako su ponovno imali puno peha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Minutu i pol prije kraja, pri rezultatu 30:30, gosti su imali napad, ali udarac Norisa Rivere obranio je mladi Dominik Kuzmanović i podario Gromovima napad za pobjedu.

Mudro je trener Tamše pričekao da iscuri nešto vremena i 23 sekunde prije kraja pozvao time out. U nastavku akcije nezadrživi se Halil Jaganjac uzdigao iznad obrane španjolaca i odapeo iz sve snage. Lopta je u mreži, na tribinama i na klupi NEXE-a prava ludnica – ostale su samo tri sekunde. Munjevito je reagirao gostujući trener i pozvao time out, ali tri sekunde bile se nedovoljne gostima da poravnjau rezultat i velika dva boda ostaju u Našicama.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!