Sport / Rukomet

VIDEO: ŽRK Osijek CO - ŽRK Sesvete

VIDEO: ŽRK Osijek CO - ŽRK Sesvete

Iako je novo klupsko čelništvo sve pripremilo kako bi u odličnim uvjetima rukometašice Osijeka PSC Opel startale pobjedom u novoj godini, domaće bijelo plave nisu bile uspješne u utakmici 14. kola prve hrvatske lige. Ekipa Sesveta pobjedila je rezultatom 30:22.

Nakon dugo vremena i publika je bila u većem broju na Zrinjevcu, jer je uprava kluba priredila gledateljima iznenađenja, besplatno piće, grickalice i majice, što je privuklo oko 400 tinjak gledatelja u dvoranu Zrinjevac. Početak je bio dobar za domaće, no osim početnih 2:0 sve je kasnije išlo na stranu Sesvećanki, koje su na odmoru već vodile s 8 golova razlike. Činilo se to nedostižnim, posebice kada je i početak drugog djela pripao djevojkama u ružičatoj opremi.

Osječanke su bile neorganizirane u napadu, a njihove pogreške brzim kontrama kažnjavale su Sesvete i tako samo povećavale gol razliku. Iako su imale čak 13 golova prednosti samo zahvaljujući Jeleni Franić domaće su smanjile rezultat na konačnih -8. Jelena Franić bila je jedina raspoložena djevojka u redovima trenera Kreše Modrića, postigla je 12 golova i bila najuvjerljivija igračica utakmice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon 14. kola Osijek PSC Opel ostao je čvrsto na predposljednjem mjestu na ljestvici, a sada je i konkurencija pobjegla na 3 i 4 boda. Stoga svaka sljedeća utakmica bit će kvalifikacijska za Osječanke, koje moraju tražiti bodove i na strani.

Prva prigoda za to bit će sastav Zameta u Rijeci već u subotu, iako su Rječanke na visokom 4. mjestu na ljestvici.

VIDEO:

{youtube}gEfjw6UNqwc{/youtube}

 

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!