Sport / Rukomet

VIDEO: Rukometašice Osijeka dočekuju Umag

VIDEO: Rukometašice Osijeka dočekuju Umag

Dva lica pokazale su igračice Osijek PSC Opela u dvije utakmice ove godine. Loše u prvom nastupu protiv Sesveta na Zrinjevcu, a onda nadahnuto i raspoloženo u Rijeci protiv ekipe Zameta. Ta je utakmica pokazala kako je kvalitet bijelo plavih djevojaka ipak puno veći nego što pokazuje trenutačni plasman na ljestvici.

- Iako sam rekao i prije Zameta da nam ta ekipa igrački odgovara, mislim da je uvijek najbitnje što je djevojkama u glavama, odnosno njihov pristup. U prvom susretu su bile potpuno blokirane, izgledalo je kao da je samo momčad Sesveta na terenu, ali u Rijeci su pokazale svoj drugi karakter, borbenost i odlučnost, i to je rezultiralo plodom – kaže trener rukometašica, Krešimir Modrić.

Taj plod treba potvrditi i u subotu protiv izravnog konkurenta u borbi za ostanak - Umaga. Prava na kiks više nema posebice na domaćem terenu i svaka utakmica bit će kvalifikacijska. Svjesni su toga svi u klubu, a protiv Umaga neće biti ni malo lako, subotnji je gost na Zrinjevcu, u prvom susretu jesenas, Osječanke svladao s uvjerljivih 14 golova razlike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovom pobjedom protiv Umaga bi se izjednačili s njima i sa Kokom. Svako slijedeće kolo bi infiltriralo tko će se odvojiti na ljestvici, a tko će ostati – zaključuje Modrić.

Svi se nadaju da će se Osječanke podići i približiti sredini ljestvice, a u tome bi im mogla pomoći i sve brojnija publika na Zrinjevcu. Naime uprava kluba iz PSC Opela ponovno priređuje iznenađenja, pa će svi gledatelji s ulaznicama koje su pak besplatne biti u kombinacijama za osvajanje zanimljive nagrade.

Utakmica Osijek PSC Opel- Umag igra se na Zrinjevcu u subotu od 18 sati.

{youtube}G86HBKDJvjo{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!