Sport / Rukomet

RK Nexe - RK Međimurje 32:25

RK Nexe - RK Međimurje 32:25

Rukometaši Nexe Našica i u prvom nastupu u 2011. godini nastavili su s pobjedama u domaćem prvenstvu. U utakmici 16.kola Premijer lige Nexe je u svojoj dvorani svladao sastav Međimurja rezultatom 32:25.

Prije početka utakmice priređena je svečanost u kojoj su urečene nagrade i priznanja najboljem sportašu grada Našica u protekloj godini, te najboljem klubu u gradu, što je RK Nexe.

Nagrade od gradonačelnika Krešimira Žagara i predsjednika sportskih zajednica Našica Josipa Pavlusa primili su predsjednik kluba Josip Ergović, te najbolji igrač i sportaš u 2010. Saša Barišić Jaman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica je inače u cijelosti protekla u dominaciji domaćih bijelih, a Mađimurje je priključak držalo tek početnih 10-ak minuta, iako i u nastvaku utakmice Nexe nije odmah stvoprio veliku razliku, pa su našićani ipak imali nešto teži zadatak, nego u ostalim utakmicama. Ipak se radi o 4. plasiramnoj ekipi na ljestvici.

No, kada je u 21. minuti nastvaka Nexe ostao s 2 igrača više i onda se uspio obraniti i čak postići gol bilo je jasno kako su Našičani za klasu ispred svih klubova u našoj ligi ne računajući prvaka Zagreba.

Junak susreta s Međimurjem u nastavku utakmice ipak je bio vratar Pšerica Lelić koji je skupio 8 važnih obrana, kod gostiju pak, najbolji strijelac bio je desno krilo Andrej Paponja s 10 golova i on je jedini bio na najvežoj razini kod zelenih.

Sljedeći susret Nexe igra ponovno na domaćem terenu, u subotu 12. veljače protiv ekipe Buzeta.

FOTO:

nexe-medjimurje1

nexe-medjimurje2

nexe-medjimurje3


nexe-medjimurje4

Tekst: STV
Foto: RK Nexe


Izdvojeno

Reci što misliš!