Sport / Rukomet

Osječanke porazom zakomplicirale situaciju

Osječanke porazom zakomplicirale situaciju

Rukometašice Osijek PSC Opela poražene su u važnoj utakmici 18. kola prve hrvatske lige.

Osječanke su na Zrinjevcu izgubile od ekipe Zeline i tako si ponovno zakomplicirale borbu za ostanak u društvu najboljih.

Osječke plave nisu ponovile igru iz posljednja tri kola, te su kao i protiv Sesvećanki na startu prvenstva ove godine zaigrale neprepoznatljivo, što je Zelina iskoristila i zasluženo slavila pobjedu rezultatom 29:21.

Od samog početka susreta to nije dobro izgledalo za plave koje su griješile u napadu, bile propusne u obrani i nisu znale zaustaviti gošće koje su stalno držale prednost.
Na odmoru je bilo +3 za Zelinu a u nastavku susreta na početku su domaće još držale priključak a onda su brzo crvene napravile razliku od 5 pogodaka i do kraja samo ju držale te čak u konačnici i povećale.

Najefikasnija igračica susreta bila je Osječanka Jelena Franić s 8 pogodaka no ona i Ana Bojić sa 7 bile su jedine na visini zadatka u redovima ekipe trenera Krešimira Modrića. Osječanke su ostale na predposljednjem mjestu na ljestvici sa 8 osvojenih bodova, a svaka sljedeća utakmica bit će kvalifikacijska za PSC-ovke.
Za 7 dana gostuju u Varaždinu kod Koke, gdje će pobjeda biti imperativ.

Tekst: www.stv.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!