Sport / Rukomet

Neočekivani remi Našičana

Neočekivani remi Našičana

Izjednačen je to bio susret od samoga početka gdje su se domaći i gosti izmjenjivali u vodstvu. Ipak, na odmor su domaći Porečani otiši sa 4 pogotka razlike (20:16). U nastavku gotovo identična slika s time da je Nexe cijelo vrijeme stizao prednost, a novo izjednačenje došlo je u 44 minuti.

Nakon toga igra pogodak za pogodak. I kada se činilo da će Nexe ipak preokreniti utakmicu u svoju korist nakon što su poveli 28:27, domaći ipak uspijevaju izboriti remi. Na kraju je završilo 32:32, a najefikasniji u redovima gostiju bio je odlični Markotić sa 10 pogodaka, dok je za Poreč 9 postigao Tarabochia.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako razloge za remi ne treba tražiti u sucima, zanimljivo je da je na utakmici dosuđeno čak 12 sedmeraca u koristi Poreča (od čega su promašili čak 6), a Nexe je zaradio i 12 minuta kazne. Našičanima ostaje nada da će se i Zagreb spotaknuti u nekoj od nadolazećih utakmica i da ćemo gledati borbu za prvaka do samoga kraja prvenstva.

Poreč, SRC Veli Jože. Gledatelja:600.
Suci:Robert Kober (Zagreb) i Igor Sunajko (Dugo Selo)

Nadzornik:Zlatko Ladić (Sracinec)

RK Poreč:Tomaić, Tarabochia 8, Matajia 5, Galijot 2, Buljić 7, Perhat, Čorić 6, Šimičić, Sladoljev, Beganovic, Grgić, Gudić 2, Radaković 1, Thoss 1, Topić, Miličević.
Trener:Vladimir Brcic

RK NEXE: P.Lelić, Buljubašić, Eter 3, F. Lelić 3, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 2, Rotim, Kedžo,Markotić 10, Kapular 1, Rajković, Kević 2, Tomašević 4, Blažević 6, Velić, Šunjić.
Trener: Kasim Kamenica

Isključenja: RK Poreč 4 minute, RK Nexe 12 minuta.
Sedmerci: RK Poreč 6/12 (Matajia 3, Tarabochia,Galijot,Radaković),  RK Nexe 4/6 (Markotić 3, Barišić Jaman)

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!