Sport / Rukomet

RK Nexe: Sreća je otišla u Slovačku

RK Nexe: Sreća je otišla u Slovačku

Prvi domaći u službenim utakmicama nakon punih 11 mjeseci, od onih -1 sa Zagrebom u Premier ligi 11.12.2010.

Zgoditak u posljednjoj sekundi koji je ove sezone, uglavnom, bilo najgori neprijatelj. Poništen je zgoditak za pobjedu protiv Metalurga, obranjen sedmerac za bod protiv Vardara, sada još i ovo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvaranje odlično, Franjo Lelić za brzinskih 3:0 u 2.minuti, nakon toga serija gostiju 5:1. Identična serija Nexe je pogodila i na kraju prvoga dijela pa su Slovaci na odmor otišli sa 17:20. Tatran je početkom nastavka vodio i +6, uspio se Nexe vratiti do egala, na žalost ne i više od toga.

tatran495

Statistika, s jedne strane, kaže slijedeće - Slišković 10 zgoditaka iz 11 udaraca, Mataija sto postotan 7 od 7, Kević 9 asistencija i tri izborena sedmerca, Perica Lelić 10 obrana. No, s druge strane ta ista statistika kaže i ovo – Markotić šut izvana 1 od 9 (ukupno 4/12 uz dva realizirana sedmerca), Barišić Jaman 0 od 3, dva neiskorištena sedmerca Franje Lelića, Šunjić jedna obrana od 11 udaraca, previše neiskorištenih čistih udaraca i kontra napada.

Tatran Prešovodlični nam je Antl (33 su mu godine) „poklonio" 9 od 9, po sedam su dodali Kukrika i gorostas Kristopans, a Verkić je na golu sakupio 15 uspješnih intervencija. A da, do pobjede ih je vodio srednji vanjski Radčenko, koji nam je zabio četiri puta. Čovjek je rođen 05.07.1973. godine.

No, to je bilo jučer, a danas je već dan koji dolazi nakon jučerašnjega pa se treba okrenuti sutrašnjem i onima koji dolaze nakon njega.

U nedjelju 20.11. Nexe očekuje gostovanje u Banja Luci. Pobjedom protiv Borca nestat će tuge s lica i razočaranja jučerašnjim porazom.

tatran2 495

tatran 1 495


Izdvojeno

Reci što misliš!