Sport / Rukomet

NEXE: "Imamo kvalitetu za prezimiti u Europi"

NEXE:

Nije puno vremena ostalo do prve utakmice 3.kola Kupa EHF. Nexe i turski Bešiktaš igrati će u subotu 26.11. u športskoj dvorani OŠ Kralja Tomislava s početkom u 19 sati.

Pripreme za utakmicu u punom su jeku, turski je prvak shvaćen ozbiljno, njegova se igra analizira do najsitnijeg detalja.

Najbolji pojedinac utakmice protiv Lovćena, Perica Lelić:
Očekuje nas možda i najvažnija utakmica prvoga dijela sezone. Cilj nam je svakako, prvi puta u povijesti kluba, provesti zimu u Europi. Jesenski dio SEHA lige donio nam je odlične i jake utakmice koje će nam, vjerujem, pomoći na putu k tom cilju. Bešiktaš je ozbiljna momčad, ali ako ćemo pripaziti na obranu i dobro odigravati kontre i polu kontre, mislim da ne bi trebalo biti problema. Bilo bi odlično kada bi u prvoj utakmici ostvarili veću prednost."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sličnog je mišljenja i stariji brat, Franjo Lelić:
Bešiktaš je vrlo kvalitetna momčad, dobro su posloženi. Moramo biti ozbiljni i koncentrirani pa će i rezultat biti zadovoljavajući. U svakom slučaju, ići ćemo na pobjedu i u subotu u Našicama i slijedeći tjedan u Turskoj." 

Naslov ovoga teksta dio je izjave Mate Šunjića:
Dolazi nam prvak Turske, klub koji već godinama igra u Europi. Činjenica je da turski rukomet nije na razini našega, no Bešiktaš je bio nositelj u trećemu kolu, a mi nismo. Momčad je sastavljena od iskusnih igrača koji već duže vrijeme igraju zajedno i bit će neugodan protivnik. Obje utakmice moramo shvatiti ozbiljno kako bismo ostali u Europi. Mislim da smo kroz SEHA ligu pokazali da imamo kvalitetu, ali moramo učinite sve da to ponovno dokažemo u ove dvije utakmice."

Ulaznice za utakmicu u pretprodaji su u našičkim CB Roko i Moreno, a posjetitelje subotnjeg spektakla očekuje pregršt nagrada klupskih sponzora.

Subota, 26.11. u 19 sati, Nexe – Bešiktaš.

Uz Vašu podršku do nove pobjede!


Izdvojeno

Reci što misliš!