Sport / Rukomet

Ivano Balić i društvo u utorak igraju u Zrinjevcu

Ivano Balić i društvo u utorak igraju u Zrinjevcu

Ždrijeb osmine finala hrvatskog rukometnog Kupa donio je Osijeku najzvučnijeg mogućeg protivnika - Croatia osiguranje Zagreb. Naša najbolja momčad sljedećeg će utorka gostovati u dvorani Zrinjevac i bez sumnje izazvati veliko zanimanje svih ljubitelja rukometa.

Iako je jasno kako mlada osječka momčad nema nikakvih izgleda protiv “zagrebaša”, vrijedit će u utorak u 18,30 sati otići u Zrinjevac jer bit će to i prva prilika svim hrvatskim navijačima da pozdrave osvajače bronce s nedavno završenog Europskog prvenstva u Srbiji.

“Zagrebaši” Balić, Kopljar, Horvat, Štrlek i Gojun s ostalim suigračima iz reprezentacije upravo su u Osijeku odradili završne pripreme za EURO te su u tri dana Croatia Cupa u Gradskom vrtu privukli oko 10.000 gledatelja. Jasno je da se sudionik četvrtfinala već zna, no trener Osijeka Silvio Ivandija ipak ne dvoji kako će njegova momčad imati velike koristi od dvoboja protiv naše najkvalitetnije momčadi.

82ab8a781108e0910dd2c5761c074891.jpg
- Budući da 11. veljače dočekujemo Umag u prvom susretu nastavka prvenstva, ova će nam utakmica biti sjajna uvertira za taj ogled. Naravno da nemamo što tražiti protiv CO Zagreb, ali za nas će to biti pravi rukometni spektakl. Zagrepčani su uvijek mamac za publiku i vjerujem da će Zrinjevac biti odlično ispunjen - kratko je komentirao predstojeći Kup susret Ivandija.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEKST: (G.R.) Glas Slavonije

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!