Sport / Rukomet

RK Đakovo pred brojnom publikom bez željenog pristupa i rezultata

RK Đakovo pred brojnom publikom bez željenog pristupa i rezultata

U 16. Kolu 1.HRL rukometaši Đakova ugostili su na domaćem terenu RK Senj Wallenborn. Pred 360 gledatelja Đakovčani nisu pokazali željenu igru te nažalost ispustili pobjedu na domaćem terenu.

Domaćin je otvorio utakmicu pogotkom i to je nažalost bilo jedino vodstvo na utakmici. Pogotkom Antonija Jozipovića Đakovčani hvataju priključak kod rezultata 4:5, no gosti ne dopuštaju domaćinu da se približi te na krilima Filipovića i Cindrića odlaze na poluvrijeme s rezultatom 18:10.

Gosti dominiraju u nastavku te bez problema dolaze do pobjede nažalost mnogobrojne publike koja se nakon dugo vremena vratila na tribine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trener Danijel Špehar nakon utakmice izjavio je: „Prije svega nisam zadovoljan istupom mojih igraća i ulaskom u utakmicu gdje se ono što smo dogovorili u svlačionici nije ispoštovalo. Igrači su na terenu djelovali nezainteresirano i igrali su u potpunom grču. Nedostajalo je agresivnosti i gustoće u fazi obrane gdje je protivnik lako dolazio do prilika za pogodak."

Nažalost ni vratari nisu dali očekivani doprinos. U fazi napada Đakovčani su igrali neorganizirano i bezidejno iako su se otvarale prilike za pogodak no međutim nedostajalo je koncentracije u realizaciji.

Konačani rezultat na semaforu bio je 23:28.

Najefikasnije igrač kod gostiju bio je Jurica Filipović s 12 te Luka Cindrić sa 7 pogodaka. U sastavu Đakova 5 pogodaka postigao je kapetan Tomislav Barberić. U 17. kolu Đakovčani odlaze na teško gostovanje u Crikvenicu.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!