Sport / Rukomet

Pobjeda za kraj SEHA-e

Pobjeda za kraj SEHA-e

Uvjerljivom pobjedom, 17:32 u Nikšiću protiv Sutjeske, Nexe je zaključio prvu sezonu Regionalne SEHA lige.

Bila je to utakmica u kojoj je sve bilo jasno od samoga početka, Nexe je bio prejak za domaćina. Prednost je rasla iz minute u minutu, na kraju se zaustavila na +15.

Svi su se igrači upisali u listu strijelaca, Mario Obad nije ulazio u igru zbog manje ozlijede. Utakmicu je na golu odradio Josip Pivac (12 obrana), tek ga je na kratko u drugome dijelu zamijenio Mate Šunjić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Deni Velić bio je najbolji strijelac utakmice s pet zgoditaka, pratili su ga Eter i Mataija s po četiri, a Kozina, Kedžo, Markotić i Slišković bili su strijelci po tri puta.

rknexe_utakmica495
FOTO: RK Nexe slavio protiv RK Borca rezultatom 28:23

Utakmica dinamična i atraktivna, a publika je, unatoč uvjerljivom porazu svojih ljubimaca, uživala. Na kraju zasluženi pljesak za obje momčadi.

Probleme je na utakmici stvaralo tek ljepilo koje je nije bilo saveznik igračima obiju momčadi. No, i ono je omogućilo nekoliko neuobičajenih, ali vrlo atraktivnih poteza.

Sada Našičani nastavljaju sezonu na domaćoj sceni, pred njima je četvrtfinale Kupa (11.4. protiv ZG Dubrave) i početak doigravanja za prvaka (14.4. prva utakmica u Našicama protiv Karlovca).


Izdvojeno

Reci što misliš!