Sport / Rukomet

VIDEO: Rukometašice se pripremaju za novu sezonu

VIDEO: Rukometašice se pripremaju za novu sezonu

Rukometašice Osijeka počele su s pripremama za sljedeću sezonu. Bit će to povratnička sezona u elitno društvo u kojem Osječanke neće imati posve skromne ambicije.

Treneru Igoru Bojiću na prvoj prozivci javilo se 25 igračica. Među njima je nekoliko mladih djevojaka iz domaćeg kadra 96. godišta, ali i 4 nove igračice koje bi trebale pojačati ekipu poput Andree Horvat iz Tvina, vratarke Nikoline Strukar i Aide Dedmirović, te Marije Bodržić Selak i Anamarije Vuković.

Ekipa Osijeka trebala bi biti jača u odnosu na prošlu sezonu. Borba za ostanak u klubu vjeruju ne bi trebala doći u pitanje. Djevojke se dobro slažu, za sezonu su iskusnije i uigranije i vjeruju kako će publika na Zrinjevcu imati što vidjeti, a najbolji poziv gledateljima u priloženom videu uputila je i standardna prvotimka Anita Miškić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djevojke trenutačno odrađuju najteži dio priprema u radu bez lopte a onda slijedi uigravanje ekipe, gdje trener Bojić planira odigrati 10-ak pripremnih ogleda.

Cilj kluba je stabilizirati prvoligašku ekipu i vratiti rukometni ugled kakav je godinama krasio ovaj trofejni osječki kolektiv.


Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!