Sport / Rukomet

Šunjić rekordno za pobjedu na otvaranju SEHA lige

Šunjić rekordno za pobjedu na otvaranju SEHA lige

nexe igra400Kakva je ovo luda i zanimljiva utakmica bila potvrđuje i podatak da je Nexe u drugome poluvremenu zabio tek šest zgoditaka. Mate Šunjić danas je obranio 27 lopti za konačnih 20:19 za Nexe.

U posljednjih 12 minuta utakmice Nexe je bio uspješan tek dvaput. Momčad Borca predvodili su Ljubišić sa 16 obrana te Obradović sa 6 zgoditaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mate, zanimljiva utakmica...
„Da, obično tako bude kada u gostima ne prelomite utakmicu kada trebate. Imali smo i pet razlike, nismo do kraja slomili Borca pa smo na kraju imali „zanimljivu" utakmicu. Sami smo vratili Borac u život i podigli na noge već usnulo gledalište. Na kraju je jedino bitna pobjeda koju smo zaslužili u Banja Luci. Ova je pobjeda odlična za samopouzdanje momčadi i novi zamah za cijeli klub."

Koliko si puta u karijeri imao 27 obrana na utakmici?
„Samo jedanput – danas. Popravio sam svoj osobni rekord za jednu obranu."


Slijedeće kolo Nexe očekuje gostovanje kod prvaka BiH, momčadi Sloge iz Doboja...
„Da, još jedno zahtjevno gostovanje. Oni su dosta promijenili igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu, a mijenjat će ga i u odnosu na kvalifikacije Lige prvaka koje nisu prošli. Pred nama je desetak dana za pripremu te utakmice koja će nam biti također bitna jer bi bilo odlično započeti sezonu s dvije pobjede."

Franjo Lelić predvodio je  strijelce s pet zgoditaka...
„Očekivano teška i naporna utakmica. Dobro smo je otvorili, onako kako smo htjeli. Obrana je funkcionirala odlično, Mate je briljirao cijelu utakmicu. Pali smo u drugom dijelu utakmice prvenstveno zahvaljujući vlastitim pogreškama. Ponavljam, Mate je bio briljantan cijelu utakmicu i on nas je nakraju održao na putu do pobjede."

Tekst: RK Nexe

  


Izdvojeno

Reci što misliš!