Sport / Rukomet

Pojačani RK Đakovo u lovu na Premier ligu

Pojačani RK Đakovo u lovu na Premier ligu

Nakon uspješnog starta na domaćem terenu u prvom kolu protiv Crikvenice Đakovo je u derbiju 2. kola prve lige slavio u Županji pobjedu rezultatom 25:23.Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj se pobjednik nije znao do samog kraja. Đakovčani su ipak pokazali iskustvo, ali i kvalitet što je presudilo konačnog pobjednika. Najbolji strijelci susreta bili su Šunda i Pongračić sa 6 golova a istakao se i vratar Juzbašić.

Treba napomenuti kao se rukometni klub Đakovo pojačao upravo povratnicima iskusnim Pongračićem i Šundom, a vratio se i mladi Punda iz Osijeka, te vratar Martin Juzbašić. Uz to u klub su vratili i dva mlada igrača velika potencijala Kvesića i Golužu.

S pojačanim igračkim kadrom Đakovčani imaju visoke ambicije osvajanja 1. mjesta u 1. ligi i plasmana u Premijer ligu. Tamo je i Đakovčanima i mjesto s obzirom na dugu tradiciju i na sjajnu školu rukometa.

Iz kluba pozivaju sve ljubitelje sporta i navijače da posjete dvoranu u Đakovu u subotu 22. ovog mjeseca s početkom u 19 i 30 kada će Đakovo ugostiti sastav Biograda. Ponovno je pripremljena i FAN zona sa iznenađenjima za navijače.

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!