Sport / Rukomet

VIDEO: ŽRK Osijek - ŽRK Zamet 27:27

VIDEO: ŽRK Osijek - ŽRK Zamet 27:27

Rukometašice Osijeka uzele su bod favoriziranom sastavu ruiječkog Zameta u utakmici 5. kola prve hrvatske lige. NO Osječanke su bile bliže pobjedi, ispustile su je u posljednoj sekundi ogleda.
zrkosijekzamet495

27:27 završio je meč Osječanki i Zameta u dramatičnoj završnici pred bučnom publikom. Iako su domaće  vodile i s 2 pogotka razlike u zadnjoj minuti nisu uspjele očuvati pobjedu. Cijela utakmica bila je izjednačena pa se i na odmor otišlo s 13:13 ali u nastvaku utakmice za nijansu je u prednosti bio osječki sastav trenera Igora Bojića.Imale su bijele više puta po 2 gola razlike, no Riječanke su se brzo vraćale.Napadi su dakle bili na razini dok obrane baš i ne, posebno osječka u nastavku, jer da je bilo suprotno bodovi bi sigurno ostali na Zrinjevcu.
Pobjedu u rukama imala je desno krilo Lidija Bošnjak, koja je pucala u zadnjim sekundama no odlična riječka vratarka Nikolina Račić obranila je udarac i Zametu donjela bod.
Unatoč toj neiskorištenoj prigodi Lidija Bošnjak bila je uz Anu Bojić i Jelenu Franić najbolja igračica susreta. Bojić je postigla 10, Franić i Bošnjak po 7 pogodaka.Nakon 5 odigranih kola Osijek je na 6. mjestu na ljestsvici s 2 pobjede 2 poraza i jednim neodlučenim ishodom.
Već u subotu Osječanke gostuju u Varaždinu kod Koke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO:

IZVOR: www.stv.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!