Sport / Rukomet

VIDEO: RK Đakovo - RK Umag 28:24

VIDEO: RK Đakovo - RK Umag 28:24

Rukometaši Đakova u sjajnoj su atmosferi svoje dvorane u derbiju prve lige svladali sastav Umaga i tako zasjeli na čelo prvenstvene ljestvice.
rkdjk4951

Domaći žuti iz Đakova i sastav Umaga kao dvije najbolje momčadi lige u dvorani u Đakovu dočekani su u nezapamćenoj atmosferi do kraja ispunjenih tribina.
1500 gledatelja okupilo se na derbiju prve lige, a publika je time pokazala kako je Đakovo pravi rukometni grad.Domaćin je pobjedio u derbiju rezultatom 28:24 i tako preuzeo vodeće mjesto na ljestvici.
Susret je cijelo vrijeme bio izjednačen vođen odličnom atmosferom u dvorani.Gosti su imali prednost u prvom djelu od jednog pogotka, no Đakovo se vratilo u završnici i preokrenulo omjer na 12:10 i tim se rezultatom otišlo na odmor.
U nastvaku utakmice slična igra, s tim šđto su plavi u 39. minuti uspjeli napraviti seriju od 4 pogotka i povesti s 2 razlike.No Đakovo se vraća preokreće rezultat uz sjajno navijanje gledatelja i više Umag to nije mogao stići.
Do kraja je bilo plus 4 za domaće a moglo je i više.
7f86b2ed03c32855a052ae27ff9711d5.jpg
Najbolji strijelac utakmice bio je desno krilo Đakova Ivan Kovač s 10 pogodaka.
Kapetan Barberić je zabio 7. No vrijedi istaknuti odličnog vratara Đakova Martina Juzbašića koji je skupio 12 obrana.
Kod gostiju najbolji  je bio Đakovčanin u dresu plavih Tomislav Bošnjak sa 7 golova.

Đakovo je sada prvo na ljestvici sa 9 pobjeda i jednim porazom a u sljedećem 11. kolu u Osijeku se igra slavonski derbi između Osijeka i Đakova.S ovakom igrom, atmosferom i brojnosti publike, ali prije svega organizacijom utakmice, odnosno sjajnim radom uprave Đakovo zaslužuje igrati u najelitnijem rukometnom rangu.
[blockquote]Osim 1500 gledatelja u dvorani utakmicu je pratilo i više tisuća gledatelja preko regionalnog sportskog video portala Maxisport.tv[/blockquote]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!