Sport / Rukomet

RK Nexe poražen u 1. kolu Lige za prvaka

RK Nexe poražen u 1. kolu Lige za prvaka

Rukometaši Nexea doživjeli su poraz u 1. kolu Lige za prvaka, bolji od Našičana bila je momčad Zagreba rezultatom 27:30 (10:16).

Velika je Zagrebova prednost bila već u 13.minuti (2:7), pa na odmoru +6, a u 34.minuti čak 12:20. Nexe je na kraju i dobio drugi dio dvoboja 17:14, dovoljno tek za „ugodan" poraz.

Najbliže se povratku u utakmicu bilo osam minuta prije kraja pri vodstvu gostiju 22:25, no propušten je napad za minus dva. Iz kontre je zabijen gol za minus 4.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlučili su detalji, a večeras je više pozitivnih bilo na strani aktualnog prvaka.

Krešimir Kozina bio je kratak i jasan: „Mislim da smo svi dali sve od sebe. Obranu smo odigrali odlično. Zagreb nas je pobijedio kontra napadima."

Mate Šunjić malo detaljniji: „Danas smo odigrali bolje nego posljednji puta protiv istoga protivnika u Našicama. Barem tako pokazuje rezultat. Nedostajalo nam je malo energije i brzine od samoga početka večerašnje utakmice. Zagreb se prerano odvojio. Bilo bi zanimljivije i neizvjesnije da se to nije dogodilo. Vjerojatno. Nedostaju mi neizvjesnije utakmice sa Zagrebom u Našicama, nedostaje mi malo više buke s tribina. Sve u svemu, odigrali smo vrlo čvrstu utakmicu, nismo puno izgubili i, što je najvažnije, nakon ovakve nam utakmice samopouzdanje neće pasti. Idemo dalje, krećemo u borbu za bodove."

U subotu je na rasporedu 2.kolo, Nexe očekuje gostovanje u Dubravi...
Sva će gostovanja biti teška, tu nema puno filozofiranja. Dubrava je dobra momčad, bili su drugi u prvenstvu. Cijenimo sve svoje protivnike no nikoga se ne bojimo. Mislim da smo bolji i pripremati ćemo se svakako za pobjedu."

[blockquote]RK NEXE: P.Lelić (4 obrane), Kozina 4, Bureš, Eter 1, F. Lelić 4, Mrđenović 3, Varvodić 3, Knez 3, Slišković 2, Pivac, Vujić 5, Tomić 1, Božić Pavletić, Šunjić (3 obrane), Obranović, Ivić 1.
Trener: Kasim Kamenica
RK CO ZAGREB: Marić 1, Mihić 1, Brozović 3, Stepančić 6, Matulić 3, Šprem 1, Stevanović (4 obrane), Špiler 2, Šebetić, Ivić (10 obrana), Batinović 2, Horvat 4, J.Valčić 6, Sršen, T.Valčić 1, Mandalinić.
Trener: Boris Dvoršek
SEDMERCI: Nexe 2/4 ( F.Lelić 2), CO Zagreb -
ISKLJUČENJA: Nexe 2 minute (Mrđenović), CO Zagreb 4 minute (Špiler, T.Valčić).
CRVENI KARTON: Slišković 36.minuta
[/blockquote]

Izvor: rk nexe.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!