Sport / Rukomet

Odličan uspjeh mladih rukometašica iz Darde

Odličan uspjeh mladih rukometašica iz Darde

U Makarskoj se odigravao 16. Međunarodni turnir u rukometu za mlade ekipe koji je trajao od 26.06.-30.06.2013. te okupio 38 klubova iz Hrvatske, Norveške, Austrije, Mađarske, Slovenije, BiH i Litve.

Žrk Darda kao jedini klub sa podrućja Slavonije i Baranje natjecao se u tri kategorije, 1998/99.god. 2000/01.god. i 2002/03. Djevojčice 2002/03. godište osvojile su drugo mjesto u najmlađoj kategoriji što je veliki uspjeh s obzirom da im je to bio prvi puta da sudjeluju na jednom velikom turniru. Posebna nagrada dodjeljena je Sari Janković kao najboljoj igračici u kategoriji najmlađih. Srebrnu ekipu činile su: Laura Ivanović, Glorija Biro, Mia Hostić, Manuela Kiš, Lucija Franić, Arijana Gashi, Sara Janković, Nika Vlašić, Laura Šoš, Sara Dora, Lana Alšić, Ivona Martić, Ana Dobi i Dorija Kovačević pod vodstvom trenerice Katarine Stočko.

zrkdarda1

"Zahvaljujemo se općini Darda, Županiji Osječko-baranjskoj, upravi kluba ŽRK Darda, svim drugim općinama, sponzorima, dobrovoljcima, volonterima, roditeljima i svima koji su omogućili da djeca odu na ovaj veliki turnir. Posebno se zahvaljujemo domaćinima na ljubaznom gostoprimstvu i organizatorima turnira s nadom da se vidimo i na sljedećim natjecanjima," poručili su iz Žrk Darda.

zrkdarda3

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!